Popravilo platišč

POPRAVILO PLATIŠČ (ALU IN JEKLENIH)

V Sloveniji smo še vedno med bogatejšimi v količini udarnih jam na cestiščih. Le te platiščem povzročajo ne le manjše poškodbe kot so praske in razpoke (te nastajajo največkrat pri parkiranju), temveč tudi večje poškodbe, kot je na primer zvito platišče, ki se takoj opazi v obliki tresenja volana.

V podjetju ANIN nudimo strokovno in kvalitetno popravilo jeklenih in ALU platišč:

  • Ravnanje platišč
  • Varjenje platišč
  • Poliranje platišč
  • Barvanje platišč

Uporabljamo učinkovito in natančno napravo Atek Professional Digital. Kljub številčni ponudbi na trgu je ekonomična in kakovostna storitev tista, ki nas postavlja pred ostale. Strankam poleg prijaznega osebja smeh na obraze riše predvsem pogled na brezhibno platišče, ne glede na sliko, nastalo pred popravilom.


Platišča PREJ / POTEM


KVALITETNE VULKANIZERSKE STORITVE

Pnevmatike predstavljajo ključno povezavo med vozilom in površino ceste. Odgovorne so za prenos sile vožnje, krmiljenje in zaviranje na površino ceste. Čeprav je vzdrževanje pnevmatik enostavno in ključnega pomena, je pogosto prezrto.

V podjetju – ANIN- Branko Beber s.p. vam nudimo hitre, kvalitetne in cenovno ugodne vulkanizerske storitve, kot so premontaža, uravnovešenje, popravilo, odvoz in hramba pnevmatik.

V podjetju – ANIN – vam bomo svetovali o vzdrževanju pnevmatik, kot je npr. pravi čas za obisk vulkanizerja, kdaj opraviti nakup novega kompleta in kako izbrati pravilen komplet pnevmatik za vaše vozilo.